Slide MUNDËSITË E INVESTIMIT Slide PENSIONI JUAJ Slide LLOGARIT PENSIONIN

DUA TË ANËTARËSOHEM

JAM ANËTAR

SKEMA PROFESIONALE

Lexo më shumë

SKEMA INDIVIDUALE

Lexo më shumë

Na Kontakto

Për çdo kërkesë për informacion apo ankesë, ne jemi këtu për të ndihmuar..

na kontakto

  Jam dakord që të dhënat e mia të paraqitura po mblidhen dhe ruhen. Për detaje të mëtejshme në lidhje me trajtimin e të dhënave, shikoni në faqen tonë Politika e privatësise

  Na Kontaktoni: +355 44511666

  RAPORTET E AUDITIT (FONDI I PENSIONIT SIGAL)

  Raporti i Auditit per Fondin e Pensionit Privat 2020

  RAPORTE MUJORE

  Raport Mujor (Dhjetor) 2021

  PËR NJË PLEQËRI TË QETË!

  PENSION PLEQËRIE
  PENSION INVALIDITETI
  PENSION FAMILJAR
  PENSION I PARAKOHSHËM

  Vlerësime për SIGAL UNIQA

  FPP SIGAL shpjegon ...

  ... GJITHÇKA NË SUBJEKTIN E KONTRIBUTEVE PERSONALE.

  PARTNERËT