Ofertë

Nëse anëtarësoheni tani ju përfitoni:

  • Deri në 30% bonus për shërbime mjekësore në klinikat dhe spitalet private të rrjetit mjekësor SIGAL UNIQA
  • 30% bonus për fizioterapi në Klubin e Shëndetit SIGAL
  • 25% ulje në sigurim e Pasurisë dhe Apartamentit
  • 15% ulje në sigurimin Kasko të makinës
Loading

Tel:  +355 44511666