VIZITONI ZYRAT TONA

  Rruga Donika Kastrioti, Tiranë

Na Kontakto

Keni një pyetje?

    INFORMACION RRETH NESH

    Strategjia jonë është të kemi frymë leadershipi në çdo nivel organizativ, në mënyrë që të rritemi profesionalist dhe si kompani. Fokusi jonë është një plan pune fitimprurës për të qënë lider, të krijojmë strandartin dhe të udhëheqim tregun. Të gjitha këto arrihen duke përvetësuar dhe zhvilluar vlerat bazë të kompanisë për të plotësuar Vizionin e Fondit.

    KONTAKTET

    Rruga Donika Kastrioti, Tiranë